Motive de ce vom adăuga în greutate

Poate că ei nu doresc să-și brusc greutăți mari, care de puțin că doresc să-gros din ele. Deși, pierderea bruscă în greutate chiar mult mai îngrijorător decât să câștige în greutate, acest lucru poate indica o boală gravă.

Cauze cauze hormonale, că am câștigat în greutate

Există mai multe motive, care, desigur, grăsime duce. Un astfel de motiv, de exemplu, dacă cineva, care mai înainte au făcut sport bruscă oprire la antrenament, dar dieta nu se schimbă. Acest lucru este atunci când numărul de calorii consumate vor fi stocate și foști sportivi se ingrasa.

Fenomenul se întâmplă, chiar dacă o persoană în urma unui accident, în mod constant un stil de viață sedentar este condamnat, și nu reduceți cantitatea de alimente. În astfel de cazuri, acest lucru a fost o lună sau două, de asemenea, felszaladhat 5-10 kg Brusc de greu să câștige în greutate în organele și apar pentru mai multe plângeri. Este hipertensiune arterială, dureri articulare și imaginea corpului se modifică ca urmare a tulburărilor mintale.

Cauze hormonale cauze hormonale pot provoca, de asemenea brusc, mari de greutate. Tiroida sub-opțiuni în cazul în care nu produce o cantitate suficientă de hormoni tiroidieni, suferind, astfel, oboseala și creșterea în greutate în cel mai scurt timp posibil. Este un real câștig, metabolismul incetineste, dar, în cazuri severe mixoedema și să se dezvolte. Din cauza acestei caracteristici faciale, prea difuz, pacientul este aproape nu este ca înainte.

Astfel de bolnavi gândurile încet, somnolență, oboseală, fázékonnyá în greutate. Indicații terapeutice tratament hormonal. Creșterea în greutate duce la glandele suprarenale crește producția de hormon (sindromul Cushing). Motivul pentru acest lucru poate fi în partea de rinichi (de exemplu, hormonul producatoare de tumori) sau “centru de control” de către glanda pituitară. În același timp, o trăsătură cavitatea abdominală a pacientului a fost prezentată o gamă largă violet vergeturi, membrele relativ subțire de natură, și de lună roșie lumea-ca și în .

Din cauza administrarea preparatelor hormonale, de asemenea, poate duce la creșterea greutății corporale. Conținutul de steroizi inflamatorii medicamente, care, rareori, în cazuri justificate, sunt doar pacienții. Cei, însă, din păcate, este aproape inevitabil un efect secundar creșterea în greutate a corpului.

Sindromul Cushing cauza a ceea ce am câștigat în greutate

Verificați-vă! Calculator de masă corporală pentru nevoile energetice ale femeilor de contraceptive hormonale, de asemenea, acuzat de mai multe ori, ca cauzatoare de obezitate produse. Modern, scăzut de preparate hormonale, astfel de efecte secundare este mult mai rar se întâmplă, mai mult de consumul excesiv de alimente, și un pic de mișcare, motiv pentru acumularea de greutate.

Unele medicamente psihotrope (antidepresive) un efect secundar, de asemenea, imbunatateste pofta de mancare, kilogramele in plus pot duce. Un cerc vicios și încă un articol nou pe site reprezentări despre o alimentație sănătoasă de neînțelegere a doua.

În gyorsevőkre obezitatea abdominală obezitate și depresie în greutate de 5 uimitoare motive de obezitate, tratamente, sfaturi de dieta pentru vegetarieni bulimia si alte tulburari de alimentatie, obezitatea este principala cauza de anorexie (anorexie nervoasa) 30 de kilograme de pierdere în greutate în termen de câteva săptămâni? Pierdere rapidă în greutate sau creștere în greutate: striuri dietetice eroare, trebuie remarcat faptul că nu numai dezechilibru hormonal poate provoca o creștere în greutate, creștere în greutate și tulburări de echilibrul hormonal, și, pe această bază, se produce un cerc vicios se poate dezvolta.

Această bază se creează pline de femei policystás sindromul ovarelor (SINDROM), care reprezintă o agravează dezechilibrele hormonale într-un cerc vicios, care împinge pacientului, dacă dieta și exercițiile fizice nu reduce greutatea. Cu toate acestea, dacă modificările stilului de viață nu va reuși, runda a fost întrerupt, pentru a restabili echilibrul hormonal al organismului. Evenimente, ca urmare a unui traumatism cerebral pot apărea.

Ca urmare, acest lucru poate duce la deteriorarea glandei pituitare-hipothalamusz de sistem, care, în unele cazuri, obezitatea poate duce. În astfel de cazuri, nu poate fi influențată de greutatea corpului. În hipotalamikus îngrășare caracteristici ale pacienților silueta. Ele sunt foarte groase, burta ca un șorț de agățat.

Creșterea bruscă în greutate corporală, nu doar depozitele de grasime, din cauza poate întâmpla, și, de asemenea, retentia de apa. Boli de rinichi, boli de inima, dezvoltarea de edem motivul creșterii masei corporale. În următoarele cazuri, o nevoie imediată de asistență medicală poate fi necesară. În general, pot să spun, că, dacă o creștere bruscă în greutate are loc, din motive necunoscute, cât mai curând posibil la un sondaj impune, cu atât mai multe problemele pe care le putem evita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *