Creșterea în greutate de cinci uimitoare motive

Nu e de mirare că de ulei prăjit alimente, porții mari, deserturi, alcool și băuturi dulci și greutate. De lire sterline așa și rămâne, dacă aportul de calorii mai mult decât mișcările active ale ard. Dar ne putem explica de creștere a masei corporale, dacă viața noastră este o parte integrantă a de mișcare și o alimentație sănătoasă

Lipsa de somn provoacă creșterea în greutate

Creșterea în greutate în sine, enervant, este, desigur, în cazul în care nu avem nici o idee de ce se întâmplă așa? Un stil de viață sănătos, de a câștiga în greutate, ca de obicei, mai multe lucruri, poate fi responsabil, nu ceea ce credem noi.

Lipsa de somn corpul Tau cel mai bun de odihnă și de lucru. Cu toate acestea, dacă nu vom obține un număr suficient de odihnă, și subliniez, ca scor, și de a începe acumularea de grăsime. În plus, dacă o persoană nu este suficient de odihnă, mai puțin de toleranță la situații stresante, și, ca de obicei, să plătească o gustare. Cele mai multe calorii în astfel de cazuri, de noapte; snacking, având în organism.

Tulburări de somn și de tipul de tulburare de somn și tipuri de mulți cred că un stomac plin va fi mai ușor de a adormi, dar efectul dorit, și nu numai excesul de calorii. Lipsa de somn, de asemenea, oboseala, nivel scazut de energie, și iritabilitate. Puteți ușor pentru a vă ajuta să rezolve problema, dacă este la 15 minute mai devreme decât de a dormi tot timpul, până când veți găsi cea mai potrivită pentru somn.

Testul de stres test de stres în sine, așa cum a spus Domnul. Testul de stres, din păcate, în aceste zile este foarte scăzută și în orice loc doriți, pentru a ne mai pline, mai mult pentru a atinge. Astfel, un nivel ridicat de stres, care afectează starea de spirit de emoțiile noastre. Sub stres reactii biochimice din organism, pentru a contribui la supraviețuirea și, ca urmare, de economisire a energiei, ceea ce înseamnă că acumularea de grăsime și elhízásért îndeplinesc hormoni de creștere a producției. http://stepsadoss.info/cauzele-eco-slim-obezitatii

O mulțime de stres în alimentație eu încerc să scap, dar este pe termen lung un cerc vicios, cum funcționează. Managerul de boli manager boli în stresszevők din cauza conținutului ridicat de glucide din produsele pe care le prefera, indiferent de nivelul de serotonina din creier crește. Cu toate acestea, creșterea în continuare kilogramele in plus sunt o serie de, că este încă un motiv de stres.

Specialiști în diferite tehnici de gestionare a stresului (de exemplu, yoga) capacitatea de a propus în loc de a manca, care este nu numai arderea de calorii, ajuta, dar și alte acțiuni pozitive asupra organismului.

Efectele secundare ale medicamentelor unele medicamente, în special antidepresive, amelioratori de starea de spirit, a tensiunii arteriale, medicamente pentru dureri de cap și unele diabet se tratează cu pastile de a câștiga în greutate, acest lucru poate duce.

În plus, steroizi, schimb de hormoni și medicamente contraceptive poate avea astfel de efecte. Verificați-vă! Calculator de masă corporală pentru nevoile Sale de energie, dacă în viața ta nu există nici o schimbare, dar a adăugat în greutate, atunci cel mai probabil, medicamente care provoacă-l.

Unele produse pur și simplu cu apă efect de retenție a produce creștere în greutate, în timp ce alte poftei de mâncare-consolidarea efecte secundare. Nu ar trebui, totuși, să pierdem din vedere faptul că, uneori, cateva kilograme in plus-este prețul pe care trebuie să plătească, de fapt, pentru a face sa se simta mai bine.

De această dată vă propun să acorde mai multă atenție la dieta ta, și în mod regulat în fiecare zi, pentru a fi parte. În orice caz, nu încetați să luați acest medicament fără a consulta cu medicul dumneavoastră. Consecințe grave pentru sănătate!

Probleme de sănătate pe motiv de obezitate

Probleme de sănătate obezitatea provoacă, deși greutatea corpului formarea genetice efecte, de asemenea, excesul de greutate se produce prin consumul de calorii este mai mare decât numărul de calorii arse. Dacă luați mai multe calorii decât plumbul, organizarea sub forma de grasime, va stoca excesul de calorii.

Motivele din cauza obezității obezitatea poate fi un fel de problemă de sănătate, care este cea mai comună formă de reducere a hormonului glandei tiroide, asociate cu creșterea în greutate. Dacă sunteți de multe ori oboseala, letargie și este sensibil la frig și prea mult somn și capul doare, trebuie să se consulte cu medicul dumneavoastră pentru a determina dacă aveți o boală a glandei tiroide.

Astfel de simptome pot fi cauzate de sindromul Cushing, că hormonul cortizol greșeala de producție a contextului, precum și o creștere a masei corporale poate duce. 5. Menopauza al prezentului articol, poate fi, de asemenea, interesat în tine, în gyorsevőkre obezitate prea multe e-juvenilă obezitatea duce la obezitate, crește riscul de dezvoltare a cancerului, rolul obezității în dezvoltarea cancerului la majoritatea femeilor, menopauza abia după creșterea în greutate.

Acest lucru poate fi explicat vârsta scade metabolismul organismului și mai puțin o viață activă, decât atunci când au fost tineri. În plus, modificările hormonale, creste pofta de mancare, depresie și tulburări de somn pot provoca.

De estrogen scade în paralel cu schimbarea formei de femei este în creștere, se va simți în abdomen depunerile de grăsime. În ceea ce privește cele mai eficiente de a efectua o varietate de greutăți și exerciții de întărire pot apăra. Aceste exerciții vă vor ajuta osteoporoza-un proces lent, dar, desigur, este esențială pentru calciu și vitamina D-fină, cu o dieta echilibrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *